House of the Year Gold 2018


Project Details:

Kicking back on a rural site in Cromwell, this modern yet understated 287sqm home is in harmony with its surroundings. Step through the panel door and schist entrance into an inviting foyer which flows through to the living/kitchen/dining area.

A coved ceiling draws the eye skyward, increasing the feeling of space. To the left you’ll find a separate lounge; to the right an entertainer’s kitchen with stone benchtops. This generous cooking space flows into a large, private scullery which is tucked away, but still enjoys good natural light thanks to its outlook. A red splashback is the cherry on top in the entertainer’s kitchen. Wooden floors finish off this area nicely.

Off the dining room you’ll find the owner’s retreat – a cosy, warm master bedroom with tiled ensuite. Continuing down the hallway, there are three further bedrooms and a second tiled bathroom. A boxed bathtub completes the family friendly facilities.

Bask in the surroundings and enjoy company under the shelter of the portico outdoors, or soak up the sun if you wish – this home has room for it all.

Awards:

 

Image Gallery